El divendres 9 d’abril, a les 18 h, la biblioteca organitza una nova sessió virtual de l’activitat Història amb crispetes, que podràs seguir a través de la plataforma Zoom, clicant en aquest enllaç: https://santfeliu.zoom.us/j/91824641508.

Amb aquesta sessió iniciem la trilogia dels “Mons perduts”:

  • 9 abril a les 18h: Mons perduts prehistòrics
  • 7 maig a les 18h: Mons perduts de l’antiguitat
  • 4 juny a les 18h: Mons perduts medievals

En aquestes sessions farem una panoràmica cinematogràfica, des del cinema mut fins a les produccions més actuals, que ens farà viatjar en el temps.

Imatge de la pel·lícula En busca del fuegoEn la primera cita, ens acostarem al naixement de la Humanitat, molt abans dels temps històrics i de la civilització. Les aventures prehistòriques són un gènere que ha captivat el públic pel seu exotisme i misteri, sovint amb propostes paròdiques o fantàstiques i, més recentment, a través de representacions més rigorosament científiques. De tot una mica a la nostra selecció de crispetes: Griffith, Keaton, Chapman, Kubrick, Annaud, Emerich i Malaterre, entre d’altres.

Activitat a càrrec de José Luis Subías i Xesco Montañez.

Imatge amb el text Informació important

  • Data: divendres 5 de març, a les 18 h.
  • Sessió en línia de lliure accés, no cal inscripció prèvia.
  • Connexió amb la plataforma Zoom en el següent enllaç.