Imatge de la portada del llibre Las 100 personas que cambiaron el fútbolLas 100 personas que cambiaron el fútbol: un repaso a la historia del fútbol a través de las personas que han contribuido a cambiarlo

Guillermo González Robles, Juan Arroitia i Diego Campoy

Madrid: Oberon, 2020

Enllaç al catàleg Aladí

La recomanació d’aquesta setmana arriba en forma de vídeo.

Las 100 personas que cambiaron el fútbol és un llibre escrit per tres periodistes i apassionats del futbol que s’han submergit en la història d’aquest esport, per tractar de descobrir quins són els personatges més influents, des dels més coneguts fins a d’altres més anònims. Han fet una selecció subjectiva de noms en la que es barregen pioners, tècnics, jugadors, inventors… que han contribuït  a fer del futbol, un esport ple d’històries increïbles.

Clica aquí o a la imatge per veure el vídeo.Imatge amb llibre i símbol de vídeo