T’agrada escriure, però no saps com posar-t’hi?

Tens idees, però no trobes la inspiració?

A la biblioteca t’ho posem fàcil, amb el Taller de creació literària II. De la mà de la periodista Carme Verdoy, ens acostarem al món de l’escriptura d’una manera eminentment pràctica. Es tracta de la segona part del curs que es va fer al novembre, però, és obert a tothom. Es presentaran recursos i tècniques diferents dels que es van treballar en la primera edició.  

El taller es farà en tres sessions en format virtual, a través de la plataforma Zoom. Per participar cal inscriure’s presencialment a la biblioteca o bé per telèfon (93 685 01 86). Inscripcions obertes a partir del 30 de març.

 

Imatge amb el text Informació important

  • Dates: els dijous 8, 15 i 22 d’abril, a les 18 h.
  • Activitat amb inscripció prèvia. Inscripcions a partir del 30 de març, per telèfon (93 685 01 86) o presencialment a la biblioteca.
  • Sessions en línia a través de la plataforma Zoom. Els inscrits rebran l’enllaç en el seu correu electrònic.