El dimarts 16 de març, a les 19 h, et convidem a una nova sessió virtual de Tertúlies d’art. L’activitat es farà a través de la plataforma Zoom, podràs accedir clicant en aquest enllaç: https://santfeliu.zoom.us/j/93980604075.

Amb motiu del mes de la dona, et proposem una xerrada al voltant de Cleòpatra, faraona de l’Antic Egipte.

La seva vida ha servit d’inspiració a artistes, escriptors i cineastes de totes les èpoques. Pocs personatges han deixat un impacte tan gran en la història com Cleòpatra. Figura seductora convertida en icona universal, amb el pas del temps no ha estat oblidada, però ha estat deformada fins a esdevenir objecte de desig. Se li atribueix una bellesa excepcional; no obstant això, gravats i dibuixos trobats donen testimoni que el seu encant es trobava en la seva personalitat, més que no pas en el seu aspecte físic.

 

Imatge amb el text Informació important

  • Data: dimarts 16 de març, a les 19 h.
  • Sessió en línia de lliure accés, no cal inscripció prèvia.
  • Connexió amb la plataforma Zoom en el següent enllaç.