Fins al 22 de març et convidem a visitar l’exposició “El món amb ulls d’infant”, un homenatge al premi Pilarín Bayés i molt especialment a la tasca dels docents i les escoles participants repartides per tot el territori, que trobaràs a la segona planta de la biblioteca.

El premi Pilarín Bayés fomenta la creativitat dels infants a través de l’escriptura. Amb motiu del quinzè aniversari del premi, s’ha organitzat aquesta exposició, a partir dels contes escrits per alumnes d’escoles de primària d’arreu de Catalunya. En aquest concurs d’escriptura, els nens i les nenes expliquen com veuen la societat actual, prenent com a punt de partida valors essencials i proposant ells mateixos solucions per al futur.

L’exposició recull la participació de les escoles, a partir de fragments dels contes i el testimoni de mestres i alumnes. També convida al públic familiar que la visiti a posar-se el barret d’aquests valors essencials i mirar el món amb ulls d’infant.

 

Imatge amb el text Informació important

  • Del 2 al 22 de març
  • Segona planta de la biblioteca
  • Accés lliure en l’horari d’obertura de la biblioteca