El divendres 5 de març, a les 18 h, la biblioteca organitza una nova sessió virtual de l’activitat Història amb crispetes, que podràs seguir a través de la plataforma Zoom, clicant en aquest enllaç: https://santfeliu.zoom.us/j/94226781009.

Amb motiu del 8 de març, et proposem revisar la imatge de la dona al cinema.

Des del principi dels temps, la dona ha estat vista com una amenaça cap el poder masculí. Habitualment, la mitologia, la pintura o la literatura han situat les dones en l’origen de tots els mals de la Humanitat, només cal recordar Eva o Pandora.

Aquesta mirada, evolucionarà al cinema des del glamour i misteri de Thera Bara, durant la dècada de 1910, fins a les femme fatale del cinema negre, interpretades per grans dives de Hollywood, en les dècades dels anys trenta, quaranta i cinquanta del segle XX.

Greta Garbo, Marlene Dietrich, Barbara Stanwyck, Ava Gardner, Rita Hayworth o Marilyn Monroe, seran algunes de les dones “dolentes” que ens enamoraran en la sessió Chicas malas con glamour.

Activitat a càrrec de José Luis Subías.

 

Imatge amb el text Informació important

  • Data: divendres 5 de març, a les 18 h.
  • Sessió en línia de lliure accés, no cal inscripció prèvia.
  • Connexió amb la plataforma Zoom en el següent enllaç.