El divendres 19 de febrer, a les 18 h, et convidem a una nova sessió virtual d’Història amb crispetes, titulada Memòria de l’Holocaust. L’activitat es farà de forma virtual a través de la plataforma Zoom, podràs accedir clicant en aquest enllaç: https://santfeliu.zoom.us/j/98716573561.

L’Holocaust ha estat i segueix sent un tema recurrent en el cinema. Auschwitz, Buchenwald, Mauthausen… Una veritable geografia de la ignomínia.  Un moment transcendent en la història del món contemporani que el cinema ha provat de representar dignament i fidedigna. Entre onze i dotze milions de persones –incloent-hi sis milions de jueus, però també presos polítics, gitanos, homosexuals, testimonis de Jehovà…–, van ser víctimes de la política d’extermini sistemàtic desenvolupada pel Nazisme. La mirada cinematogràfica del Lajos Koltai, el Robert Schwentke, la Margarethe von Trotta, la Mar Targarona i el Lázsló Nemes ens ajudarà a reflexionar i a fer memòria.

Activitat a càrrec de Xesco Montañez i José Luis Subías.

 

Imatge amb el text Informació important

  • Data: divendres 19 de febrer, a les 18 h.
  • Sessió en línia de lliure accés, no cal inscripció prèvia.
  • Connexió amb la plataforma Zoom en el següent enllaç.