El dimarts 16 de febrer, a les 19 h, et convidem a una nova sessió virtual de Tertúlies d’art. L’activitat es farà de forma virtual a través de la plataforma Zoom, podràs accedir clicant en aquest enllaç: https://santfeliu.zoom.us/j/93980604075.

En la trobada del pròxim dimarts ens acostarem a la pintura barroca europea.

Durant els segles XVII i principis del XVIII la pintura va rebre un important impuls, multiplicant-se el nombre d’obres i artistes. Es van desenvolupar gèneres com el retrat, els bodegons, els paisatges i les escenes costumistes, a la vegada que es va enriquir la iconografia de tipus religiós. El realisme, la teatralitat i el dramatisme són característics d’aquest període. Fou un moment de molta demanda de produccions artístiques, per part de l’Església, les corts o la burgesia.

En les Tertúlies d’art, et presentarem una visió global de la pintura d’aquest període a Itàlia, Països Baixos, Anglaterra i França, amb les seves diferències i similituds, que tenen a veure amb el modus vivendi del moment.

 

Imatge amb el text Informació important

  • Data: dimarts 16 de febrer, a les 19 h.
  • Sessió en línia de lliure accés, no cal inscripció prèvia.
  • Connexió amb la plataforma Zoom en el següent enllaç.