Durant el mes de gener seguim oferint les activitat de la biblioteca en format virtual. T’animem, a participar-hi. Nosaltres t’esperem amb moltes ganes i il·lusió.

  • Dimarts 12 de gener a les 18 h. Escriure en català, amb Montse Vallès. Comentarem el llibre Olives picants d’Anna Monreal. Activitat amb inscripció.

→ A través de la plataforma Jitsi Meet. Els inscrits rebran l’enllaç en el seu correu electrònic.

  • Divendres 15 de gener a les 19 h. Història amb crispetes: “Western American History 4: crepuscular”, amb Xesco Montañez i José Luis Subías

→ A través de la plataforma Jitsi Meet: https://meet.jit.si/CorporateRelationshipsSpendCuriously

  • Dissabte 16 de gener a les 11 h. L’Hora del conte: “Pum! Contes d’una bruixa llaminera” amb Sherezade Bardají. Adreçat a famílies amb infants a partir de 3 anys.

→ Per Instagram: @bibliosantfeliu

  • CANVI DE DATA! Dimarts 26 de gener a les 19 h. Tertúlies d’art: “Les llaunes de sopa Campbell’s de Warhol: un bodegó modern”, amb Margarita Pedrol i Anabel López.

→ A través de la plataforma Google Meet: https://meet.google.com/gbg-sxgd-jkx

  • Dimecres 27 de gener a les 19 h. Club de lectura, amb Maite Roldán. Comentarem la novel·la Vozdevieja, d’Elisa Victoria. Activitat amb inscripció.

→ A través de la plataforma Jitsi Meet. Els inscrits rebran l’enllaç en el seu correu electrònic

  • Divendres 29 de gener. Micro Club d’anime i còmic: “5 anys de Club d’anime i còmic a la biblioteca”, a càrrec de Joan Falcó

→ Disponible al blog des del 29 de gener