Per Nadal, la biblioteca segueix oberta, oferint-te un espai segur per gaudir de la cultura i l’oci. Aquests dies trobaràs un munt de novetats tot just acabades d’arribar: llibres, pel·lícules, música… Exposicions temàtiques, espais per estudiar, ordinadors amb Internet, connexió WiFi… Consulta l’horari de Nadal i els serveis que oferim.

Al vestíbul, trobaràs una bústia reial, on podràs deixar les cartes per als Reis d’Orient. I si et fa falta la carta, no pateixis, a la biblioteca en tenim!

Des de casa, la biblioteca també t’acompanya. En aquestes festes tan diferents, la Xarxa de Biblioteques Municipals t’ofereix un especial de Nadal amb propostes de tot tipus: llibres, cinema, música i turisme virtual que no et pots perdre; idees per aprofitar aquests dies i quedar-se a casa amb la companyia d’un bon llibre. I per als més petits: més propostes al portal infantil Gènius.

També pots gaudir de Biblio Digital, el renovat servei de préstec electrònic de llibres, audiollibres, diaris, revistes, música, pel·lícules i audiovisuals.

Bones festes i bon any nou 2021!

Imatge amb tres imatges: especial Nadal de la XBM, carta dels reis i telèfon mòvil amb el logo de Biblio Digital