Les Lectures en veu alta són un espai de trobada on diferents voluntaris i voluntàries es reuneixen per llegir textos diversos en veu alta. L’activitat, que es fa els dimarts al matí amb una periodicitat quinzenal, es va reprendre el passat mes d’octubre després de l’aturada deguda al confinament.

Un cop recuperades les trobades presencials, cada mes t’oferirem un parell vídeos amb algunes lectures seleccionades. Gaudeix d’aquestes píndoles de lectura en veu alta.

En el primer vídeo podràs escoltar la lectura del text més aplaudit a la primera sessió del nou curs, que va tenir lloc el dimarts 6 d’octubre. Basi Cruz llegeix un fragment que recorda les virtuts de la lectura en veu alta, sobretot, quan estàs sol, ja que a més d’ajudar-nos a exercitar la veu, també ens fa sentir una mica més acompanyats.

La segona lectura que et proposem és el poema de Joan Margarit Brindis, que no ja es va poder llegir de forma presencial degut a la cancel·lació de les activitats.