Imatge de la portada del llibre Bowie, una biografíaBowie: una biografía
de María Hesse (il·lustracions) i Fran Ruiz (text)

Enllaç al catàleg Aladí

Enllaç a eBiblio

A través d’una narració en primera persona, barrejant ficció i realitat, l’autor, Fran Ruiz (Màlaga, 1981) ens fa creure que és el mateix Bowie (o David Robert Haywood Jones) qui ens explica totes les misèries i alegries de la seva vida amb total naturalitat i sense complexos.

María Hesse (nascuda a Huelva el 1982 i autora del fenomen Frida) acompanya els textos amb les seves originals il·lustracions. La narració dóna una idea exacta de qui era el personatge de David Bowie i el seu alter ego Ziggy Stardust, explicant alguns detalls que potser, fins i tot, els més seguidors desconeixen.

Al final s’inclou una relació de la seva discografia, que no pot deixar indiferent a ningú. Ens quedem amb aquesta frase seva per recordar-lo en la seva essència camaleònica: “Quan creguis albirar què s’amaga rere la meva silueta, m’hauré transformat de nou”.