Imatge de la portada del llibre La palabra más sexy es síLa palabra más sexy es sí
de Shaina Joy Machlus

Enllaç al catàleg Aladí

Aquest llibre no està disponible a la biblioteca de Sant Feliu, el trobaràs a altres biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals. El pots demanar en préstec interbibliotecari, per tal que t’arribi a la nostra biblioteca.

El terme «consentiment» procedeix del llatí consensus, «consens», és a dir, «acord mutu» de dos o més voluntats sobre una mateixa qüestió.

Diu Shaina Joy Machlus en la introducció que “abans que aquest llibre fos un llibre, va ser un fanzine, i abans d’això, va ser un article. Però, primer de tot, i el més important, és que va ser un espai buit. El primer article que vaig publicar en espanyol sobre consentiment sexual va ser un intent per omplir aquest espai. El que va demostrar ser com intentar arreglar una canonada trencada amb una bola de paper higiènic”.

La palabra más sexy es sí és una guia informativa i nova sobre consentiment i educació sexual i contra la cultura de la violació. Acompanyada de les il·lustracions a tot color de l’artista sueca Petra Eriksson –il·lustradora habitual de The New Yorker–, ens brinda, de manera clara i concisa, la informació necessària per a saber-ho tot sobre orientació sexual, gènere, feminisme i consentiment. La prosa de Machlus, tan fresca com precisa, i les lluminoses il·lustracions d’Erikson entaulen una conversa no només apropiada sinó absolutament necessària per a persones de totes les edats.

Font: bibliotecavirtual.diba.cat