Després de l’aturada causada per la Covid 19, la biblioteca reprèn les activitats presencials. Tornen les Lectures en Veu Alta, el Club del Còmic i totes les habituals, entre les quals destaquem:

– Divendres 2 (18.30 h): HISTÒRIA AMB CRISPETES. Amb el tema ”Western american history. Els pioners (1899/1950)“. Aquesta tardor les tertúlies d’història i cinema moderades pels historiadors Xesco Montañez i José Luis Subías seran molt americanes. Coincidint amb les eleccions EEUU 2020, amb aquesta xerrada  iniciaran una trilogia temàtica monogràfica.

– Divendres 9 (18 h): L’HORA DEL CONTE amb “Contes que fan plorar de riure”. La narradora Sandra Rossi té un barret de maga del qual no surten conills ni coloms, és un barret amb poders: és ple a vessar de contes que fan plorar i riure. Activitat familiar per a infants a partir de 3 anys, emmarcada dins el programa de Festes de Tardor.

– Dimarts 20 (19 h): TERTÚLIES D’ART DE LA BIBLIOTECA sobre “Dones artistes a Sant Feliu: tertúlia-debat”. La biblioteca ha volgut col·laborar amb la Setmana del Patrimoni, enguany dedicada al tema dones i patrimoni, organitzant una tertúlia sobre el patrimoni i la creació artística femenina a la nostra ciutat. Una vintena de dones artistes que treballen en diferents àmbits de les arts plàstiques (pintura, escultura, fotografia, ceràmica, grafiti, il·lustració, etc.) debatran sobre el tema.

Totes les activitats seran amb inscripció prèvia (de manera presencial a la biblioteca o per telèfon al 93 685 01 86), amb aforament limitat, mascareta obligatòria i distàncies de seguretat.

Completem la nostra oferta cultural amb les activitats virtuals Microlectures en veu alta i el Micro Club d’anime i còmic.

Per estar al dia de què es fa a la biblioteca consulta la nostra agenda del mes.

Us esperem amb moltes ganes i il·lusió a la Biblioteca Montserrat Roig.