Portada de la novel·la Todo lo que sucedió con Miranda HuffTodo lo que sucedió con Miranda Huff
de David Castillo

Enllaç al catàleg Aladí

La portada és una meravella que capta tota l’atenció, la trama és impressionant i la lectura pot arribar a ser additiva.

Te’n fem cinc cèntims. Hi ha dos fils argumentals importants, dos canvis de temps entre 1975 i 2015, un protagonista que odiem des del principi, una dona desapareguda i un secundari sorprenent.  Podríem dir que el fil conductor de l’argument és el cinema, en concret, la feina de darrera les càmeres o, fins i tot, molt abans, la del guionista. Però la qüestió va més enllà de tot això, és molt pitjor… La maldat de l’ésser humà no té límits.

Miranda ha desaparegut, Ryan no sap on és. S’agreguen nous personatges, com James Black, amic i professor d’ell, apareixen noves dades en la investigació, es descobreixen els secrets del matrimoni, apareixen altres personatges que no podem explicar-vos, però que seran imprescindibles per al cas: on es troba Miranda?

El que sí us podem avançar, és que ens ha encantat com l’autor, a partir d’una trama tan senzilla, va teixint un embolic de fils tan actuals.

El final, tancat i lligat, pot sorprendre. Un tancament perfecte per a una obra de culte i totalment additiva, que fins a l’última pàgina, ens manté en suspens per descobrir Todo lo que sucedió con Miranda Huff.

L’autor

Javier Castillo, és un escriptor espanyol i aquesta és la seva tercera novel·la. Amb ella ha arribat la seva confirmació com a un dels millors autors de suspens del moment.