Les novel·les feel good expliquen històries agradables, per evadir-se. El protagonista de la història té una actitud forta i positiva davant la vida, s’enfronta a un repte i aconsegueix sortir-ne victoriós. Tenen un final feliç gràcies a l’evolució del personatge principal, que aconsegueix que sigui així. No són grans obres de la literatura, narren històries senzilles, que fan desconnectar al lector i el porten a  un món agradable, on es respira positivisme, solidaritat, empatia, amor i amistat.

Es tracta d’un fenomen editorial d’origen anglosaxó que va arribar fa uns anys i que, fins i tot compta amb editorials especialitzades com Roca i Plataforma, que té un Premi novel·la Feel Good. En català també les publiquen l’editorial Comanegra (col·lecció Emocions).

T’oferim una selecció de títols que trobaràs a la biblioteca i/o a l’eBiblio.

A la biblioteca:

A l’eBiblio:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.