Portada del llibre 100 jocs per fer a casa amb els teus fills100 jocs per fer a casa amb els teus fills

de Montse Assens i Pinyeres Assens

Disponible a la biblioteca

Us recomanem un llibre per jugar en família, amb jocs per despertar la imaginació i l’enginy que us ajudaran a passar el temps de manera entretinguda. Les germanes Montse i Pinyeres Assens (artista plàstica i poetessa; i tècnica d’Educació Infantil, Integració social i Lleure, respectivament) són les autores d’aquest recull de 100 jocs per fer a casa amb els teus fills, que aposta per recuperar els jocs populars i tradicionals. 

Són els jocs de sempre, senzills i engrescadors que segur coneixereu de la vostra infància. El llibre dóna les instruccions necessàries per crear, amb material reciclat, les fitxes, peces o altres estris que es necessiten per jugar-hi a alguns dels jocs; i per d’altres no cal res, es tracta de fer servir les paraules, observar i endevinar.

Més enllà de qui guanya, aquests jocs propicien moments familiars de jugar plegats, d’aprenentatge mutu entre grans i petits, i ens demostren que divertir-se a casa sense tecnologia és possible. Un bon llibre per recuperar les tradicions i apropar aquells jocs de tota la vida a les noves generacions.

Un tastet del llibre

El llibre a les biblioteques