En aquest estiu tan atípic, des de la biblioteca et proposem una selecció de pel·lícules que et transportaran a històries i paisatges estiuencs.

Amb l’arribada de la canícula s’obre un parèntesi, un temps que ens convida a viure a un altre ritme, mandrejar a l’ombra o passar-se el dia en remull, viatjar o quedar-se a la ciutat, fer noves amistats o recuperar-ne de velles, treballar en una feina de temporada o gaudir d’un campament envoltat de natura, anar de festa en festa amb la música ben forta o enamorar-se perdudament. Cada estiu és (o era) una nova aventura. I el cinema ens ho ha mostrat en nombroses ocasions.

A la biblioteca hem fet una tria de pel·lícules per capbussar-te en l’estiu. N’hi ha de tota mena, des de comèdies indies, fins a aventures adolescents, des de cinema d’autor a melodrames clàssics de Hollywood, de musicals plens de ritme a drames per als qui l’estiu no és sinònim d’alegria. Vine a la biblioteca, tria la teva pel·lícula i gaudeix de l’estiu acompanyat de bon cinema.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.