Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

El passat 31 de maig Clint Eastwood va fer 90 anys. Aquest actor, director, músic i compositor californià és una de les llegendes de Hollywood. Com a actor ha interpretat personatges icònics del cinema: als spaghetti western de la mà del director Sergio Leone, en la dècada de 1960, o a la sèrie de pel·lícules de Harry el Sucio, en la dècada dels setanta i vuitanta. Com a director, va debutar el 1971 amb el thriller Escalofrío en la noche, iniciant una sòlida i llarga carrera, especialment valorada per la crítica i públic europeus. Als 90 anys continua en actiu.

A la biblioteca trobaràs alguns títols de la seva extensa filmografia, així com una biografia i un llibre sobre la seva obra cinematogràfica. A continuació, pots consultar el llistat i la seva disponibilitat a la biblioteca.

Pel·lícules:

Llibres: