Després dels textos literaris sobre futbol i el bloc dedicat a Shakespeare i Cervantes, les Micro Lectures en Veu Alta continuen amb un altre tema: els clàssics juvenils.

A partir d’avui i durant els propers dijous, t’oferirem fragments de clàssics de la literatura juvenil llegits en veu alta per diversos lectors. Comencem amb Lilian Rodas, actriu de doblatge santfeliuenca, que ens llegeix el principi d’Alícia al país de les meravelles. Escrita per Lewis Carrol –pseudònim de Charles Lutwidge Dodgson, matemàtic, pastor anglicà i escriptor britànic–, és una obra fantàstica que explica la història d’Alícia, una noia que cau per un forat i es troba en un món de fantasia poblat per criatures peculiars i antropomorfes.

Si us animeu a llegir-la, podeu agafar-la en préstec a la biblioteca i a eBiblio, en format electrònic.