Avui és dimarts i des de la biblioteca t’oferim una nova tertúlia d’art virtual, a càrrec de la nostra companya i historiadora de l’art Anabel López.

Ja pots veure el vídeo el primer vídeo, que consta de dues parts, de la tertúlia “Art als carrers de Sant Feliu”. Es tracta d’un recorregut, per zones i barris, centrat en les arts plàstiques, tot comentant una trentena de peces d’art que trobem a la nostra ciutat.

Ara que ja podem tornar a passejar, et proposem un tomb per descobrir els carrers del nostre municipi en clau d’art. Una proposta per prendre consciència de com l’art públic que ens envolta, no és elitista, sinó inclusiu, integrador i lliure; amb una mirada des de l’estètica, contribuint a crear un cert orgull de ciutat.

Imatge Instagram amb vincle bibliosantfeliuDel 18 al 26 de juny concurs a Instagram: “Art als carrers de Sant Feliu”