El pròxim divendres 19 de juny, a les 18 h, et convidem a una sessió virtual d’Història amb crispetes, a càrrec de Xesco Montañez.

Tindrem una sessió especial: un cinefòrum sobre la pel·lícula L’increïble home minvant, (The Incredible Schrinking Man, Jack Arnold, 1957). Serà una tertúlia en línia, que tancarà la temporada d’aquesta activitat tan interessant, que mensualment ens ha apropat a la història a partir d’imatges de pel·lícules.

Imatge de la pel·lícula del cinefòrum virtual

“Sovint, de la manera més insospitada, la vida se’ns desencaixa i les comoditats de les nostres rutines quotidianes s’esvaeixen. La normalitat esdevé novetat, i el dia a dia una veritable cursa de superació. Amb L’Increïble home minvat (Jack Arnold, 1956), el gran Richard Matheson ens endinsarà a la dimensió desconeguda de les nostres llars.”

Imatge amb el text activitat en línia

Visualitza prèviament la pel·lícula a eBiblio.

Identifica’t amb el número de carnet de la biblioteca i la teva contrasenya (si no l’has canviada, és la data de naixement en format ddmmaaaa).

Divendres 19 de juny, a les 18 h, clica     per entrar.