Avui t’oferim la quarta i última sessió de lectures en veu alta dedicades als clàssics universals Shakespeare i Cervantes. 

En aquest darrer vídeo, podreu gaudir d’un fragment de la segona part d’El Quixot, llegit per Roberto Jiménez, usuari habitual de la biblioteca i constant lector cervantí.

Tanquem aquesta sessió de lectures dedicades als dos genis universals amb tres textos de William Shakespeare. L’actor santfeliuenc Pere Romagosa llegeix un fragment de Ricard III, darrera part de la seva tetralogia històrica sobre la Guerra de les Dues Roses –després de les tres parts d’Enric VI–, que narra el maquiavèl·lic ascens al poder de Ricard III d’Anglaterra i el seu breu regnat, fins a morir en batalla. Montse Vallès, dinamitzadora de l’activitat Escriure en català, ens acosta a la seva obra poètica amb la lectura d’un dels seus sonets. I acabem amb la nostra companya, Marta Duarte, que llegeix un fragment de Hamlet, potser l’obra més coneguda de l’autor anglès i inesgotable font d’inspiració per a moltes altres obres posteriors, literàries i artístiques.