Durant quatre dimecres, Núria Altayó, dinamitzadora de l’activitat Exploradors d’àlbums il·lustrats, ens ha portat una videorecomanació. Una proposta que has pogut seguir des del blog i les nostres xarxes socials.

Avui, per finalitzar la col·laboració, ens recomana un àlbum per al públic jove i per als adults: L’ànima perduda, d’Olga Tokarczuk i Joanna Concejo. Un conte, d’alt contingut filosòfic que relata l’espera del protagonista que, de tan atrafegat i de tan ràpid que treballa, ha deixat la seva ànima enrere i ja no recorda gairebé ni el seu nom. Un elogi de la lentitud i la paciència que, alhora, provoca la reflexió, l’embadaliment i el debat.

Una història escrita per Olga Tokarczuk, escriptora polonesa guanyadora del Premi Nobel de Literatura l’any 2018, i il·lustrada per Joanna Concejo, també polonesa, que, si bé a l’Estat espanyol és poc coneguda, té una sòlida trajectòria i un reconeixement important a gran part d’Europa.