Els dimecres, Núria Altayó, dinamitzadora de l’activitat Exploradors d’àlbums il·lustrats, ens porta una videorecomanació. Una proposta que podràs seguir des del blog i les nostres xarxes socials.

Avui ens parla d’un àlbum per a un públic més jove i per als adults: L’illa de l’Abel de William Steig. Un tractat de filosofia que els nens i nenes llegiran com un llibre d’aventures i misteri, ple de joc simbòlic però amb una lliçó de vida plena d’humor. Un viatge emocionant, poètic i divertit guanyador del prestigiós premi Newbery Honor i que ja és una de les obres mestres de la literatura infantil universal.

Aquest àlbum també està disponible a la biblioteca. A partir del 2 de juny reprenem el servei de préstec i podràs agafar-lo en préstec. Et recomanem que ho demanis prèviament per correu electrònic (b.st.feliull.mr@diba.cat) o telèfon (93 685 01 86).