Al blog de la biblioteca, cada dijous tens una cita amb la lectura en veu alta. Després de l’èxit de les primeres sessions, dedicades al futbol, canviem de tema i iniciem la desescalada de la mà de dos autors universals: Shakespeare i Cervantes. Dos escriptors que tenen en comú la data de la seva mort, el 23 d’abril de 1616. Dos genis de la literatura que han esdevingut patrimoni universal i ens han deixat frases memorables en la memòria col·lectiva. T’oferim, doncs, un diàleg literari entre Shakespeare i Cervantes que farà reviure la vigència de les seves paraules. Comença la funció!

Avui us oferim el primer vídeo, que té dues parts. En la primera, Eva Gómez llegeix el fragment inicial d’El Quixot, acompanyada d’Eugènia Català, intèrpret de llengua de signes. En les Lectures en Veu Alta de la BMR, ja fa més de dos anys que comptem amb intèrpret de signes, ampliant-se el caràcter integrador d’aquesta activitat on hi participen col·lectius amb necessitats diverses. En la segona part del vídeo, us oferim un diàleg imaginari entre Shakespeare i Cervantes a través de frases famoses de les seves obres literàries.

En la lectura dels textos hi participen voluntaris, voluntàries i personal de la biblioteca.