Fotografia de la bústia de retorn

Informació sobre els serveis de la biblioteca

Des del tancament de les biblioteques del passat 13 de març, les bústies de retorn dels documents també es van tancar per evitar desplaçaments innecessaris als ciutadans.

Encara no hi ha una data per la reobertura de la biblioteca. En aquests moments s’està treballant perquè les biblioteques puguin obrir garantint la seguretat de la ciutadania i del personal que hi treballa.

Terminis de préstecs i reserves

Mentre les biblioteques no obrin, no et preocupis per retornar els documents que ara tens en préstec, hem allargat el termini fins al 31 de juliol. Així mateix, si tenies documents reservats tens temps de recollir-los fins al 22 de juny. Si durant aquests dies reps algún avís de retorn de documents, no en facis cas.

Fins que no s’obrin les biblioteques, no es podran retornar els documents i no s’aplicaran penalitzacions per retard.

Accés lliure als continguts digitals

Durant aquests dies, i com sempre, pots gaudir dels serveis de préstec digital d’eBiblio (llibre, revistes i pel·lícules) i dels continguts de la Biblioteca virtual.

L’ús d’aquests serveis virtuals s’ha obert als usuaris que tenien l’accés restringit per retards. I per aquelles persones que encara no tenen carnet, hi ha l’opció de donar-se d’alta com a usuari temporal.

Més informació i contacte

El nostre telèfon està fora de servei. Per a qualsevol consulta, contacta enviant un correu electrònic a: b.st.feliull.mr@diba.cat

També pots contactar a través les nostres xarxes socials: pàgina de Facebook i el perfil d’Instagram (@bibliosantfeliu).


Recorda que aquesta pàgina web i les nostres xarxes socials es mantenen actives per oferir-te propostes culturals i informació dels recursos digitals que tens al teu abast. La biblioteca hi és a prop teu, connecta amb nosaltres i segueix-nos.