En aquesta diada de Sant Jordi, les biblioteques del Baix Llobregat presentem la col·lecció de vídeos Baix Llobregat escriu… amb l’objectiu de donar a conèixer els escriptors dels nostres pobles, entre ells els santfeliuencs Jenn Díaz, Ruth Tormo i Carlos Peramo. Amb un petit vídeo cada autor recomana i comenta una de les seves obres. Novel·la, contes, poesia, i també obres vinculades al territori des del punt de vista històric, geogràfic, etc.

Malgrat trobar-nos en situació de confinament per COVID-19, molts autors s’han engrescat amb la proposta i s’han gravat a si mateixos a partir d’un guió preestablert que han adaptat a les seves circumstàncies.

Els vídeos estan disponibles de forma permanent a través del canal YouTube de Biblioteques del Baix Llobregat Nord (XBM), i es difonen a través de la Biblioteca Virtual i diferents canals de les biblioteques. Una col·lecció que anirem ampliant en el futur amb la col·laboració d’escriptors i ajuntaments.

Jenn Díaz

Ruth Tormo

Carlos Peramo