La plataforma de préstec de documents electrònics eBiblio Catalunya també ofereix accés a obres de referència amb informació de qualitat i continguts divulgatius sobre diferents temes.

En aquesta biblioteca digital pots consultar enciclopèdies especialitzades de música, història universal, patrimoni, ciència i medicina.

Valida’t amb el carnet de biblioteques per tenir accés de forma gratuïta a totes aquestes obres de consulta:

Imatge amb la portada de Mienciclo

Mienciclo Hispánica

Mienciclo Hispánica Universal és una base de dades d’informació general, on es recull la informació d’una selecció de diverses obres de referència de prestigioses editorials.

Accés en el següent enllaç.

Imatge amb la portada de Mimedica

Mimedica

Centre d’informació Online de continguts monogràfics de medicina, infermeria i salut. Una acurada selecció de textos, en els quals trobareu continguts rigorosos i actualitzats.

Accés en el següent enllaç.

Imatge amb la portada de Patrimonio de la humanidad

Patrimonio de la humanidad

L’enciclopèdia Patrimonio de la humanidad, permet explorar i conèixer a través dels seus articles, mapes interactius i vídeos, els principals i mes emblemàtics llocs del mon amb una importància cultural o natural excepcional per a l’herència comuna de la humanitat.

Accés en el següent enllaç.

Imatge amb la portada de Mienciclo Música

Enciclo Música

Enciclo Música  és un recurs electrònic basat en obres de referència i publicacions editades en paper, que conté més de deu mil entrades, resultat de l’aportació d’un ampli equip d’especialistes. Ofereix una vastíssima informació sobre la música feta a tot el món, en totes les èpoques i tots els estils.

Accés en el següent enllaç.

Imatge amb la portada de Historia universal

Historia Universal

Versió digital de la Historia Universal Salvat, amb informació sobre qualsevol esdeveniment històric, des dels orígens de l’Univers i la Terra, fins al dia d’avui, en una edició amb textos de prestigiosos historiadors.

Accés en el següent enllaç.