Aquests dies de confinament també pots llegir algunes revistes infantils online de manera gratuïta. Et parlem d’algunes.

A la plataforma eBiblio, trobaràs algunes revistes adreçades al públic infantil. Es pot llegir l’últim número publicat d’un llistat de títols que va actualitzant i renovant periòdicament. El préstec de les revistes dura 24 h.

Aquests són alguns del títols que pots trobar aquests dies a eBiblio:

Piu Piu és una revista en català per a nenes i nens de 0 a 5 anys de format fàcil, amb dibuixos entenedors i coloristes que, a més, compta amb un apartat adreçat a famílies i educadors que dóna eines i pautes per fomentar l’hàbit de la lectura.

Namaka és una revista bimensual en català on pots trobar contes, poesia i altres propostes lúdiques, creatives i divertides. Està adreçada a infants de 6 a 11 anys.

Petit Sàpiens és una revista en català que apropa la història als infants, a partir de reportatges, còmics i altres continguts. Està recomanada per a infants a partir de 8 anys.

Imatge de les portades de 3 revistes infantils

Al web de la revista Cavall Fort hi ha un especial JoEmQuedoACasa on hi ha diferents continguts adreçats a infants i també es poden llegir les revistes Cavall Fort i Tatano.

Imatges de les portades de 2 revistes infantilsCavall Fort és una revista quinzenal en català per a nens i nenes a partir de 9 anys. Els lectors hi troben un contingut divertit i variat: reportatges, còmics, jocs, tallers, entrevistes, concursos…

Tatano és una revista mensual en català per a nens i nenes a partir de 4 anys. És el Cavall Fort dels petits! Un munt de seccions divertides i interessants fan que començar a llegir sigui tota una aventura.

L’últim recurs que et recomanem és la pàgina web del grup editorial Bayard, on pots llegir els darrers números en castellà de les revistes Popi (1-3 anys), Caracola (4-6 anys), Leoleo (7-9 anys) i Reportero Doc (9-11 anys).

Imatge de les portades de 4 revistes infantils