Des de la biblioteca t’oferim recomanacions de llibres que trobaràs a la plataforma eBiblio, i que et poden ajudar a passat millor aquests dies a casa.

Per començar aquest mes d’abril, hem fet una tria de llibres per jugar i fer activitats en família i també alguns títols per a nens i nenes a partir de 10 anys.

Portada del llibre El libro definitivo contra el aburrimiento

El libro definitivo contra el aburrimiento de Mercè Iglesias

En aquest llibre hi ha jocs de taula per jugar en família, reptes divertits que posaran a prova el vostre enginy, recursos per entretenir els més petits, tallers creatius pels més curiosos de casa, receptes per fer en família, exercicis per posar-vos tota la família en forma i moltes més propostes que de ben segur que us divertiran.

Préstec a l’eBiblio en el següent enllaç.

 
Portada del llibre 80 ideas de actividades creativas

80 ideas de actividades creativas
de varis autors

Idees per fer sol o en companyia perquè les hores passin de manera divertida. Avions de paper i diferents figures d’origami, joies, bosses originals, figures amb pasta de sal, etc. Una bona selecció de propostes d’allò més creatives i originals.

A la plataforma de l’eBiblio en el següent enllaç.

 
Portada del llibre 365 actividades para jugar sin pantallas
 

Els infants passen molt de temps davant d’una pantalla. Aquest llibre et proposa 365 idees per passar temps de qualitat en família. Divertir-se sense la tecnologia és possible.

A la plataforma de l’eBiblio en el següent enllaç.

 
Portada del llibre infantil Em pixo, traca final

Em pixo. Traca final
de James Patterson

Pel protagonista d’aquesta història fer riure mai havia sigut una tasca tan seriosa… Resulta que Jamie Grimm, el protagonista, s’enfronta a un dels reptes més difícils; fer riure. Si fracassa, la biblioteca de l’escola tancarà per sempre… Ho acabarà aconseguint? 

A la plataforma de l’eBiblio en el següent enllaç. 

 
Portada del llibre Misterios a domicilio. Pistas apestosas

Misterios a domicilio. Pistas apestosas
de Begoña Oro

Hugo i Olivia són bessons i tenen 10 anys. Els germans porten anys demanant un gos als seus pares i, després de moltes súpliques i promeses, l’aconsegueixen. Però l’alegria els durarà poc. Troia, la gosseta d’ulls grans que té boja a tota la família, desapareix com per art de màgia. Tot apunta a que ha estat segrestada per un veí… Però qui? Una història molt divertida, que enganxa i on coneixeràs els veïns més peculiars del món.

A la plataforma de l’eBiblio en el següent enllaç.

 
Portada del llibre La meva profe és una alienígena
de David Solomons
 
 

En Zack i la Lara tenen superpoders. En Luke només té unes sabates noves per anar a l’escola i una barreja de ressentiment i enveja. Ell sap que uns alienígenes disfressats de professors de gimnàstica estan a punt d’envair la Terra, però qui el creuria si ho expliqués? Ningú. Per això, en Luke es prepara per salvar el món tot sol. Només necessita trobar els entrenadors adequats…

A la plataforma de l’eBiblio en el següent enllaç.

 

 
Portada del llibre El tiempo de los magos
de Gressida Cowell
 
 

En un temps hi va haver màgia, i la màgia habitava als boscos obscurs. Fins que van arribar els guerrers…En Xar és un noi que no té màgia i farà el que sigui per aconseguir-ne. La Wish és una noia guerrera però posseeix un objecte màgic prohibit i farà el que sigui per ocultar-lo. Quan els seus camins es creuen, en Xar i la Wish han d’oblidar les seves desavinences si volen arribar a les masmorres secretes de la fortalesa dels guerrers. Allà, alguna cosa que feia segles que dormia comença a agitar-se…

A la plataforma de l’eBiblio en el següent enllaç.

 
Portada del llibre Fina ensurts
 
de Joan Bustos
 
 
 

La Fina és bufona, molt bona nena i ho aprova tot, però això és un gran problema. Per què? Perquè en el món on viu, Espantilàndia, cal ser lleig, mala persona i suspendre-ho tot per no ser friqui. Cansada que els companys la insultin dient-li guapa i neta, voldria parlar-ne amb la tutora, la senyoreta Unglots. Però aquesta està massa preocupada per fer-se la manicura i xatejar amb el seu promès zombi, que li ha robat el cor (i no és una manera de parlar). Un dia, quan la Fina arriba a casa, els pares, en Corduli i l’Horrorosa, li proposen un viatge cap a un món on ella no serà la rarae…

A la plataforma de l’eBiblio en el següent enllaç.

 

 

Imatge amb el text Totes les recomanacions les trobaràs a eBiblio