Com a mesura per contenir l’expansió del COVID-19, des de divendres 13 de març i fins a nou avís les biblioteques i bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona romandran tancades. En relació a aquest tancament tingues en compte el següent:

  • Els documents que tens en préstec pots conservar-los a casa fins que les biblioteques puguin reobrir. Ampliem el termini de retorn dels documents prestats fins al 21 d’abril (excepte en el cas d’aquells documents que ja estaven reclamats).
  • Si reps algun avís de retorn de documents, no en facis cas durant aquest temps.
  • Ampliem el termini per recollir els documents reservats fins a 30 dies.

Recorda que durant aquests dies, i com sempre, pots gaudir dels servei de préstec digital d’eBiblio (llibres, revistes i pel·lícules), així com dels continguts digitals de la Biblioteca Virtual.

Et pots mantenir actualitzat sobre aquestes qüestions a través de les nostres xarxes socials (@bibliotequesXBM), així com del portal Biblioteca Virtual.

Recomanem que t’informis de l’actualitat del coronavirus a través de fonts oficials i que segueixis les indicacions de les autoritats sanitàries.

Diputació de Barcelona

Xarxa de Biblioteques Municipals

bibliotecavirtual.diba.cat