Dimecres 19 de febrer a les 19 h comptarem amb la presència de l’artista Félix Lozano amb qui farem una visita guiada per les seves escultures, exposades a diferents espais de la biblioteca. Farem un recorregut per les quatre plantes de la biblioteca i acabarem la visita a la Sala Joana Raspall on podrem intercanviar impressions amb l’autor i compartirem una copa de cava.

Félix Lozano ha estat el convidat del Racó de l’artista durant els mesos de desembre, gener i febrer. Nascut a Sevilla l’any 1944, Félix Lozano va viure molts anys a Sant Feliu i, actualment, està establert a Vespella de Gaià (Tarragona). El seu treball escultòric es basa en l’experimentació amb materials reciclats. Moltes de les peces estan fetes amb eines del camp que han perdut la seva utilitat.

Vine a la visita guiada a conèixer de primera mà el seu treball.

Imatge d'escultures de Félix Lozano