Et recomanem quatre títols imprescindibles del fons de còmic que pots trobar a la nostra biblioteca.

Si t’agrada el món del còmic i del manga, recorda que aquesta tarda tens una cita a la biblioteca, al Club d’anime i còmic (a partir de 16 anys) o al CCMK BMR (per a joves de 12 a 15 anys).

 

Portada del còmic Yona

Yona: princesa del amanecer de Mizuho Kusanagui

La història d’una princesa que, després de l’assasinat del seu pare, decideix defensar dels malvats a la gent del seu poble. Fenomen mundial, amb més de 79 milions de volums venuts a 14 països, té la seva pròpia sèrie d’animació de televisió de 24 capítols i un ODA de 3 episodis. Al Japó també han creat una obra de teatre amb un gran èxit de públic. Acció, aventura, comèdia, fantasia i romanç garantits.

 

 

Desaparecido de Kei Sanbe

Un mangaka (autor de manga) frustrat que treballa de repartidor té una habilitat: pot viatjar al passat i canviar algun fet traumàtic, com per exemple un accident. Després de l’assassinat de la seva mare fuig i salta en el temps a quan era una criatura d’escola ocupant el cos de la seva versió de deu anys, però amb la seva ment d’adult. Des d’allà, intentarà canviar el futur i acabar amb un assassí en sèrie mai capturat. Misteri fantàstic que ha tingut adaptació al cinema amb versió d’animació i amb actors reals.

 

 

Portada del còmic Astra

Astra: Lost in space de Kenta Shinohara

Any 2063. Uns estudiants de secundària es dirigeixen al campament espacial de l’Acadèmia Caird situat en un altre planeta. Només arribar són absorbits per una misteriosa esfera i expulsats a l’espai profund, on trobaran una nau abandonada surant en el cosmos. Lluny de casa han de començar un llarg viatge per tornar al seu planeta, vivint tota mena d’aventures i amb la sospita que hi ha un traïdor entre ells.

 

 

Portada del còmic Ancient magus bride

The Ancient Magus Bride de Koré Yamazaki

Hatori Chise, una noia de 15 anys, ha estat rebutjada per la família i la societat per tenir l’habilitat de veure éssers sobrenaturals. Desesperada es ven com esclava en una subhasta cercant alguna opció en la seva vida. El seu comprador és el mag de les espines que la converteix en la seva aprenent i futura dona. Amb ell Chise descobrirà que ella és una Slay Vega, una maga especial que pot extreure màgia del seu entorn i dins de si mateixa.  Fantasia fosca amb una ambientació i uns personatges molt atractius visualment.