La biblioteca organitza una campanya de recollida d’aliments del 10 de desembre al 3 de gener. A canvi d’un bric de llet, un paquet de llet en pols o un paquet de galetes, els usuaris es poden endur fins a 6 revistes que la biblioteca ha donat de baixa (principalment, publicades l’any 2018). Poden trobar una àmplia i variada selecció de títols: magazins, actualitat, esports, salut, viatges…

Aquesta és la tercera edició d’aquesta campanya solidària que té com a objectiu recollir aliments de primera necessitat i llestos per al consum, per a persones vulnerables del nostre municipi, com ara infants i gent gran. La recollida es fa en col·laboració amb el Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i el Complex Municipal, que s’encarrega de fer la distribució al Banc d’aliments. En l’edició de l’any passat es van recollir 125 litres de llet i 43 paquets de galetes.

A la biblioteca, ser solidari té recompensa!

Imatge detall de la taula on s'exposen les revistes