El dimecres 4 de desembre, a les 19 h, es presentarà a la biblioteca el poemari Limítrofes, de la periodista Carla Fajardo, guanyadora del Premi de Poesia Martí Dot 2018. L’acte comptarà amb la participació de David Castillo, president del jurat, i la guanyadora del premi.

Carla Fajardo va aconseguir amb aquest premi la publicació de la seva obra a la col·lecció de poesia de Viena Edicions, una dotació econòmica de1.500 euros i la participació en un mínim de dos recitals poètics organitzats per l’Ajuntament. En la darrera edició es van presentar 18 poemaris, escrits per 10 poetes i 9 poetesses atès que un dels poemaris es va signar per dos autors. La mitjana d’edat dels participants d’aquesta darrera edició ha estat de 27 anys.

Es publiquen les bases de la 45a edició del Premi de Poesia Martí Dot

Imatge de la paraula poesia i la punta d'un bolígrafL’Ajuntament de Sant Feliu ha convocat un any més el Premi de Poesia Martí Dot, que arriba a la seva 45a edició consolidant-se com un dels premis per a poetes i poetesses joves més importants del panorama líric català. El certamen pretén promoure la creació literària en català i ajudar especialment els joves poetes i poetesses a donar a conèixer la seva primera obra.

El premi és obert a la participació de persones de fins a 35 anys que presentin un recull de poemes originals i inèdits, escrits en català, en quantitat suficient per integrar un volum, aproximadament uns 300 versos. El premi està dotat amb 1.500 euros i la publicació de l’obra guanyadora a la col·lecció de poesia de Viena Edicions. A més, la persona guanyadora participarà en un mínim de dos recitals poètics organitzats per l’Ajuntament durant l’any 2020.

El termini d’admissió de treballs per optar al Premi de Poesia Martí Dot 2019 finalitza el 31 de gener de 2020. El veredicte es farà públic en l’acte del lliurament del premi, en el marc de la celebració de la Setmana de la Poesia de Sant Feliu de Llobregat, que es desenvoluparà del 13 al 22 de març de 2020.