D’entre les darreres novetats que han arribat a l’Àrea infantil de la biblioteca, destaquem els següents títols:

Imatge amb les portades dels llibres ressenyats

Manual per fer una torrada
de Joan Mitjons
Il·lustrat per Júlio Aliau

Què necessites per fer una torrada? És el principal! Segueix les instruccions d’aquest irònic i divertit àlbum il·lustrat i començaràs el dia esbossant un somriure.

A dormir, petita balena!
de Barbara Castro Urío

Acompanya els més menuts i jugar amb els forats d’aquest àlbum que amaguen l’aliment de colors, que pàgina rere pàgina fa créixer la balena fins l’hora d’anar a dormir…

Cent llavors que van volar
d’Isabel Minhós
Il·lustrat per Yara Kono

Compta, resta i no perdis mai l’esperança. Perquè la natura, el bosc, els arbres són savis i la resistència de les seves llavors, un motiu de celebració.

Rigo i Roc
de Lorenz Pauli
Il·lustrat per Kathrin Schärer

Vint-i-vuit històries del zoo i de la vida, que narren la quotidianitat i l’amistat entre un jove ratolí curiós i  i un vell lleopard savi .Converses reflexives i fins i tot filosòfiques, excel·lents per a ser llegides en veu alta.

Quin embolic!
Recull de V. Amat, M. C. Bernal, I. Muntañá
Il·lustrat per Morad Abselam

Canta, recita, escolta, llegeix… Juga, diverteix-te, “embolica’t” i aprèn amb aquest recull de creacions d’autors actuals i textos de la cultura popular, que ens encomanen les ganes de llegir!

Salvem-los!
de Jess French
Il·lustrat per James Gilleardl

Sabies que molts animals arreu del món corren el perill de desaparèixer per sempre? Des de les jungles fins els esculls de corall, descobreix els esforços que es fan per salvar-los!

Imatge amb les portades ressenyades