El dissabte 5 d’octubre torna l’Hora del conte, una activitat on els més petits de la biblioteca gaudeixen de tota mena d’històries de la mà de grans narradors.

En aquesta primera sessió Sandra Rossi ens endinsarà en l’univers creador de Ruyard Kiplin, un escriptor molt prolífic conegut sobretot per El llibre de la selva, L’home que va poder regnar i Capitans intrèpids.

“El senyor Rudyard tenia el cap ple de contes i es divertia d’allò més escrivint-los. Li encantaven les històries de fa molt temps, quan els ocells tenien dents, els animals parlaven, els arbres cantaven, les pedres caminaven i els elefants no tenien trompa.  Però, si no en tenien i ara en tenen… Com va ser que els va créixer la trompa als elefants?
Precisament així, va dir el senyor Rudyard, el del cap ple d’històries….”

Vine a la biblioteca i comparteix una estona màgica en família.

Activitat familiar adreçada a infants de 3 a 8 anys. 

Dissabte 5 d’octubre a les 11 h. Sala Joana Raspall (Planta 0).