A l’agost també arriben novetats. En destaquem aquestes…

 

Imatge de la portada del llibre Batman: el Caballero Oscuro III: la raza superior

Batman: el Caballero Oscuro III: la raza superior

Batman, Superman, Wonderwoman, Linterna Verde, El Átomo, Joker,… tots aquests personatges formen part d’aquesta continuació de la saga ‘el Caballero Oscuro’. Històries creades per Frank Miller, amb un dibuix excel·lent i unes històries que no faran més que delectar als autèntics devoradors de còmics. Els nostres herois hauran d’unir forces per poder combatre una nova amenaça que posa en perill tota la humanitat, es tracta d’un nou exercit liderat per la filla de Superman.

 

Imatge de la portada del llibre Vida mantera

Vida mantera: retrat circular de la venda ambulant de Yeray S. Iborra

Des del 2015 que a Barcelona els immigrants que fan venda ambulant pels carrers, anomenats col·loquialment ‘manters’, miren de imposar una manera de guanyar-se la vida. Sense estar exempts de polèmica social, amb els greuges que implica pel comerç local, aquest col·lectiu no contempla el desistiment per mirar de guanyar-se la vida a la ciutat comtal. El llibre vol ser el testimoni i reclam de la història social que s’amaga darrera d’aquest col·lectiu, aprofitant per parlar sobre les migracions, les fronteres, la desigualtat o la lluita col·lectiva.

 

 

Imatge de la portada del llibre El temps a la maleta

El temps a la maleta: 25 llocs del món on sí voldries viure de Mònica Usart

Quan pensem en viatjar pensem en indrets on s’imposa la calma, la pau i la falta d’estrès. Tot i així, l’autora Mònica Usart ens explica que hi ha llocs al món que tot i tenir condicions atmosfèriques extremes, ens aporten una visió diferent del que estem acostumats, fenòmens meravellosos i extraordinaris que de ben segur no trobem en els llocs del nostre dia a dia.

 

Imatge de la portada del llibre Ichigo Ichie

Ichigo-Ichie: l’art japonès de viure moments inoblidables d’Héctor Garcia i Francesc Miralles

Vivim en un món d’estrès constant, de presses, de consumisme global, materialista,… un món on no valorem ni gaudim dels moments que podríem considerar més banals i efímers. Ichigo-Ichie és un mètode per mirar les coses des d’una altra perspectiva, gaudir d’aquells petits moments que fins ara no els hi donàvem importància. Gràcies a aquest mètode podrem millorar les nostra vida professional i personal, millorar les nostres relacions amb un nou tipus de mindfulness i millorar el nostre flux creatiu.

 

 

Imatge de la portada del llibre Happycracia

Happycracia: como la ciencia y la industria de la felicidad controlan nuestras vidas d’Edgar Cabanas y Eva Illouz David Tomás

La ciència de la felicitat mira de promoure un ensenyament per mirar de ser feliços. Aprendre a ser feliç implica adquirir uns coneixements i unes disciplines que comporta una autogestió emocional i cognitiva envers factors externs de la notra vida diària. Aquest llibre mira de ser una reflexió sobre què es la felicitat i com mirar d’aconseguir-la. Vivim potser en un món on se’ns ha inculcat un cert tipus d’objectius concrets per mirar de ser feliços? uns estàndards? O depèn més de la manera de pensar de cadascú?…

 

Imatge de la portada del llibre 14 maneres de destruir la humanitat

14 maneres de destruir la humanitat de Màrius Belles i Daniel Arbós

 

Des de fa temps, molt de temps, que la literatura i el cinema s’empenyen en fer-nos veure la fi de l món, ja sigui pel canvi climàtic o una invasió extraterrestre, que per una pandèmia global o la rebel·lió de les màquines dotades d’intel·ligència artificial. Els autors Màrius Belles i Daniel Arbós, ens replantegen el tema de l’apocalipsi humana des d’una vessant plena d’humor, ironia i sobretot molta ciència. Al cap i a la fi, quan les coses les pinten molt magres, posar-li una mica d’humor és lo més intel·ligent que es pot fer.

 

Imatge de la portada del llibre Riure per no plorar

Riure per no plorar: acudits d’arreu del món contra el poder i la violència

“Cada acudit és una petita revolució”, deia George Orwell. Els acudits són petits missatges que poden ferir la sensibilitat de l’oient, segons es puguin interpretar. De vagades carregats d’humor, d’altres carrgats d’ironia i d’altres carregats de mala fe. Aquest llibre recull tota una sèrie d’acudits populars sobre dictadors, economistes, polítics, grans banquers i demés personatges que han fet estralls al món. L’humor és l’arma més idònia per respondre de manera intel·ligent a aquests personatges.

 

Imatge de la portada del llibre 100 llegendes urbanes

100 llegendes urbanes: unes històries sorprenents dels nostres temps

Llegendes que tenim ben presents com la de la noia de la corba, el cotxe que persegueix a un altre amb els llums apagats, maneres de morir de famosos, i moltes més històries que han esdevingut clàssics del nostre folklore universal. No deixis de sorprendre’t amb aquest llibre ple d’enigmàtiques i fascinants llegendes que no faran altre cosa que fer-te gaudir d’una bona lectura.

 

 

Imatge de la portada del llibre Community manager

Community manager. La guía definitiva de María Lázaro

Avui dia qui no estigui al corrent de les xarxes socials es podria dir que esta ‘desconnectat’ del món. Si parlem d’aquesta ‘desconnexió’ en l’àmbit professional la cosa s’agreuja molt més. Avui dia disposar de xarxes socials significa estar connectats amb el món, les nostres relacions humanes depenen en cert greu de quants perfils tinguem creats a les xarxes socials. Amb aquestes xarxes podem gestionar clients, usuaris, pacients, i socialitzar amb amics i familiars. Poder disposar d’un bon coneixement de com gestionar aquestes eines és imprescindible per poder treure el màxim profit i benefici, i aquest llibre és la guia definitiva per poder fer-ho.

 

Imatge de la portada del llibre ...Y ahí lo dejo

…Y ahí lo dejo. Crónica de un proceso de Gonzalo Boye

L’autor Gonzalo Boye és l’advocat que ha portat el cas dels polítics exiliats acusats d’iniciar el referèndum de l’1 d’octubre. Ens narra de quina manera va organitzar la seva defensa i com va esdevenir tot plegat. Si t’interessa el tema del procés independentista no pots deixar passar aquesta lectura obligatòria.

 

 

Imatge de la portada del llibre Tot el que necessites saber sobre sexualitat

Tot el que necessites saber sobre sexualitat

Els professionals del Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats atén els dubtes, inquietuds i preguntes més freqüents dels joves sobre la sexualitat. Aquest llibre és una eina que vol ajudar a que cadascú descobreixi i gaudeixi de la seva sexualitat, sense inseguretats, ni tabús, i sense discriminacions ni opressions, de manera lliure, sana i segura.

 

Imatge de la portada del llibre Nyam!

Nyam! Cuina, cançons i vida de Beth Rodergas

La Beth, ex-concursant del programa de  televisió Operación Triunfo, i que va representar Espanya a la gala d’Eurovisió al 2003, s’estrena com a escriptora amb aquest llibre sobre cuina, música, experiències, família, amor per les coses i molta vida. El llibre inclou receptes casolanes que formen part de la vida de la nostra autora.