A l’estiu qualsevol lloc és bo per llegir. Places, carrers, platges, muntanyes, parcs i jardins es converteixen en llocs improvisats per obrir un llibre i gaudir del plaer de llegir durant el bon temps.

Tant és que visquem a una ciutat com a un poble com a una illa deserta. Quan ens acompanya una bona lectura entrem en un món fascinant que ens fa desconnectar per unes hores de la nostra rutina i ens obre les portes de la curiositat.

A la biblioteca virtual t’han preparat una selecció de novel·les plenes de passió, intriga, misteri, secrets inconfessables, paisatges fascinants, personatges inspiradors i històries increïbles plenes d’emocions.

Cada títol té un enllaç al catàleg Aladí amb una breu sinopsi i les biblioteques de la Xarxa on el pots trobar. Recorda que, amb el teu carnet de biblioteca, pots agafar llibres en préstec de qualsevol biblioteca de la XBM i també disposes del servei de préstec interbibliotecari, per si t’estimes més recollir-ho en una biblioteca concreta.

Capbussa’t en la lectura aquest estiu!