Crea ǀ experimenta ǀ innova

Al juliol arriben els BiblioLabs a la biblioteca, unes activitats creatives i d’experimentació relacionades amb diferents camps com la tecnologia, la ciència, l’art i la literatura.

Les activitats estan adreçades a infants a partir de 6 i 7 anys i cal inscripció prèvia a la biblioteca o per telèfon (93 685 01 86). Aquesta és la programació:

Circuit Pinball

Taller de construcció del tradicional joc mecànic del milió, amb botons. Pensarem i dissenyarem obstacles i cadascú el farà al seu gust, tot inspirant-se en les històries dels contes tradicionals i en personatges molt coneguts entre els infants.

A càrrec de El Taller

Dilluns 1 de juliol, de 17 a 19 h

Infants a partir de 6 anysplaces.png

Design Thinking amb Impressió 3D 

La metodologia Design Thinking és una tècnica que es fa servir per dissenyar productes. El taller té els continguts adaptats per treballar la fabricació digital amb infants de 3r, 4t i 5è de Primària. Consta dues sessions: a la primera es realitza el disseny i a la segona s’imprimeix amb la impressora 3D.

A càrrec de Tangencial

2 sessions: dimecres 10 i 17 de juliol, de 17 a 19 hplaces.png

Infants a partir de 7 anys

Crea un invent amb Lego WeDo

Durant el 2019 es commemoren els 500 anys de la mort de Leonardo Da Vinci, el gran inventor, creador de màquines, artista, científic i humanista del Renaixement. Amb aquest taller li volem retre un petit homenatge creant una de les seves màquines.

A càrrec de Edukem-nos

Dijous 11 de juliol, de 17 a 19 h

Infants a partir de 7 anys