El pròxim divendres 14 de juny, la biblioteca acollirà “Cinema i extraradi”, una sessió especial d’Història amb crispetes  per la 2a Setmana de la biblioteca.

La sessió es projectarà al voltant de tres coordenades interrelacionades: el cinema de ficció serà el format expressiu que articularà una seqüència d’aproximacions audiovisuals, espacials i històriques en relació al concepte d’extraradi. Un diàleg cinematogràfic per aproximar-nos a geografies urbanes tan allunyades i properes com ara Milà, Blanes, L’Hospitalet de Llobregat, Sant Just Desvern, Madrid, Maputo o el DF. Mostres de perifèries urbanes contemporànies, hàbitats i humanitats a la llum d’una singular selecció de cinema de les últimes dècades: De Sica, Forn, De la Loma, Almodóvar, Aranda, Acevedo i Cuarón.

Hi haurà una presentació compartida en equip per diferents col·laboradors i col·laboradores habituals del cicle Història & Crispetes: José Luís Subías, Mònica Marañón, Albert Farré, Rafa Crespo, Anabel López, Núria Ribas i Xesco Montañez.

Entrada lliure.

Divendres 14 de juny, a les 18.30 h. Sala Joana Raspall (planta 0).