De l’11 al 16 de juny segueixen les activitats de la 2a Setmana de la biblioteca:

Dimarts 11 de juny a les 11 h: Lectures en veu alta

Anabel lópez i els Bibliovoluntaris llegiran en veu alta textos d’autors d’extraradi. Amb intèrpret de signes.

Lectures en veu alta és una activitat quinzenal on s’integren persones amb necessitats especials (discapacitats intel·lectuals, cecs, sords, gent gran…) i públic en general.

Dimarts 11 de juny a les 18 h: Art i creativitat a l’espai urbà

Representants dels col·lectius artístics Kaligrafics i Contorno Urbano ens parlaran de l’art a les ciutats. Amb Mario Sánchez i Esteban Murillo.

Dimarts 11 de juny a les 19 h: Tertúlies d’art

La fotògrafa Camille Barberon ens acostarà a l’obra del fotògraf francès Eugène Atget, conegut per les seves imatges d’arquitectura i escenes de carrer de París a finals del segle XIX i principis del XX.

Dimecres 12 de juny a les 19 h: Club de còmic

En aquesta sessió del Club de còmic, Joan Falcó ens acostarà als còmics ambientats a ciutats i barris.

Dijous 13 de juny a les 18 h: BiblioEXTRAradi

L’acte central de la 2a Setmana de la biblioteca és aquesta taula rodona amb la presència de destacats autors de literatura d’extraradi: Javier Pérez Andújar, de Sant Adrià del Besòs, Kiko Amat, de Sant Boi, Empar Fernández de Cornellà, Toni Hill, del barri de Sant Ildefons de Cornellà, Miguel Ángel Ortiz, de la Zona Franca, Carlos Peramo, de Sant Feliu de Llobregat i Maria Candel, filla de Francesc Candel. La periodista Sònia Perelló moderarà el col·loqui, en el que el públic assistent també podrà compartir impressions amb els autors. L’acte començarà a les 18 h amb una performance a càrrec d’Adrià Pino.

Divendres 14 de juny a les 18.30 h: Història amb crispetes

Ens acostarem al cinema d’extraradi, veurem una mostra de perifèries urbanes contemporànies, hàbitats i humanitats amb una singular selecció de cinema de les últimes dècades. Serà una sessió compartida en equip per diferents col·laboradors i col·laboradores habituals del cicle Història & Crispetes: José Luís Subías, Mònica Marañón, Albert Farré, Rafa Crespo, Anabel López, Núria Ribas i Xesco Montañez.

Dissabte 15 de juny a les 11 h: Minimúsics

“Els més petits del barri” és el títol d’aquesta sessió de Minimúsics, una activitat que acosta la música als infants de 0 a 3 anys. Dinamitzada per Albada Blay. Inscripcions a la biblioteca o per telèfon (93 685 01 86).

Fins el 16 de juny: Concurs d’Instagram “El teu llibre al barri”

Fes una foto d’un llibre al carrer i comparteix-la a Instagram amb el hashtag #bmrextraradi. Pots guanyar un lot cultural.

Imatges d'activitats de la 2a Setmana de la biblioteca