De l’1 al 16 de juny la biblioteca arriba la segona edició de la Setmana de la biblioteca. Durant aquests dies s’hi faran un munt d’activitats, amb la literatura d’extraradi com a fil conductor.

Dilluns 3 de juny a les 19 h: Barris de Tòquio

Xerrada de Joan Falcó que ens descobrirà els barris de la metròpoli asiàtica.

Tòquio és un descobriment sorprenent per a qualsevol occidental. L’àrea metropolitana més habitada del món et permet conèixer un seguit de realitats noves per al viatger en els seus barris. Parlem de la seva gent, de com viuen i de què podem trobar. És impossible acabar-se Tòquio en un sol viatge i amb aquesta xerrada et convidem a fer un primer tast.

Dimarts 4 de juny a les 17.30 h: Coneguem Paco Candel

Aproximació a la figura de l’escriptor i periodista Paco Candel, un dels grans cronistes de la història recent de Catalunya que tant va contribuir a la configuració de l’ideari col·lectiu sobre la immigració. La seva filla, Maria Candel, ens aproparà a la seva figura professional i personal.

També llegirem el conte  Una nova terra per donar-lo a conèixer als més petits.

Dimarts 4 de juny a les 19.30 h: Inauguració de l’exposició de fotografies de Jordi Font Recasens

A partir de les 19.30 h es podrà visitar l’exposició “Gran exposición. Fotografies d’extraradi” de Jordi Font Recasens. L’exposició consta de 18 fotografies en blanc i negre, fetes a l’any 2018 en zones d’extraradi no urbanitzat del Baix Llobregat. Es tracta d’un lloc indeterminat, sense adreça postal, on el fotògraf retrata situacions i realitats finites.

Dimecres 5 de juny a les 18 h: Taller d’iniciació als grafitis

Activitat a càrrec de l’associació Kaligrafics. Roberto Maldonado i Àlex Miró ens proposen una activitat de pintura amb esprai, per fer un tast d’aquest art urbà, efímer i social.

A partir de 12 anys. Inscripcions a la biblioteca o per telèfon (93 685 01 86).

Dimecres 5 de juny a les 19 h: Club de lectura

Sessió especial del Club de lectura en la que es comentarà la novel·la Paseos con mi madre de Javier Pérez Andújar. Conduït per Maite Roldán. Per a persones ja inscrites al Club de lectura.

Dijous 6 de juny a les 18 h: Taller d’art

Crearem un “Guernica d’extraradi” de la mà de l’artista Ismael Lozano. Una activitat divertida, artística i creativa. Per a adults i infants a partir de 12 anys. Inscripcions a la biblioteca o per telèfon (93 685 01 86).

Concurs d’Instagram

Ja pots participar al concurs d’Instagram. Fes-te una foto xula amb un llibre al carrer i penja-la amb l’etiqueta #bmrextraradi. Podràs guanyar un lot cultural.

I també…

Durant aquests dies la biblioteca es guarneix d’extraradi: aparador, mostres de fons, música d’extraradi per tancar…

Imatges sobre les activitats de la 2a Setmana de la biblioteca