El divendres 31 de maig a les 19 h la sala Joana Raspall de la biblioteca acollirà la presentació de la novel·la Digues un desig, guanyadora del darrer Premi Sant Jordi de novel·la. Ens acompanyarà el seu autor, l’advocat i escriptor, Jordi Cabré.

Digues un desig és una novel·la sobre les mentides que ens diem per amagar la nostra veritable identitat; sobre els límits que som capaços de creuar per seduir. Un escriptor entra en una llibreria el dia de Sant Jordi i descobreix que el títol més venut del dia és la seva auto-biografia. Però ell no l’ha escrit. Qui l’ha suplantat? Per què? I el més important: què hi diu, quins secrets desvetllarà?

El jurat va atorgar el Premi Sant Jordi de novel·la a Digues un desig “per la seva ambició intel·lectual, vocació estilística, autoconsciència literària, acurada expressió lingüística i diàleg entre les diferents formes de creació; i una trama que fa dubtar el lector de l’equilibri entre la realitat i la ficció”.

L’acte està organitzat per la territorial Baix Llobregat Est d’Òmnium.