De l’1 al 16 de juny arriba la segona edició de la Setmana de la Biblioteca, amb una programació que enguany tindrà com a eix central la literatura d’extraradi.

Durant aquests dies, sota el títol de BiblioExtraradi, la biblioteca organitza un munt d’activitats adreçades a tots els públics com visites d’autors, xerrades, tallers d’art urbà, activitats adreçades a infants, exposicions i un concurs d’Instagram, entre d’altres.

El tret de sortida serà el dissabte 1 de juny, a les 11 h, amb el taller infantil “Ulls ben oberts, explorem àlbums il·lustrats!”, dinamitzat per Núria Altayó, mestra, traductora i especialista en literatura infantil i juvenil. L’endemà, el diumenge 2 de juny, a les 18 h, es farà la tretzena edició de La Biblioteca a l’Auditori, l’espectacle anual de la biblioteca on col·laboren més de 40 BiblioVoluntaris.

L’acte central de la Setmana serà el dijous 13 de juny, a les 18 h, amb una taula rodona al voltant de la literatura d’extraradi, en la que participaran Javier Pérez Andújar, Kiko Amat, Toni Hill, Carlos Peramo, Empar Fernández, Miguel Ángel Ortiz i Maria Candel. El col·loqui estarà conduït per la periodista Sònia Perelló i els lectors també tindran protagonisme.

Durant tota la Setmana hi hauran exposicions, aparador i mostres de fons. A més, s’organitza el concurs d’Instagram “El teu llibre al barri”, amb el hashtag #bmrextraradi, que tancarà la Setmana el 16 de juny.

Pots consultar el programa complet clicant aquí.