El pròxim divendres 17 de maig, a les 18.30 h, la biblioteca acollirà la tertúlia “Medium Aevum: l’Edat Mitjana al cinema”, una nova sessió d’Història amb crispetes.

La màgia del cinema ens permet fer un viatge fascinant i retornar per uns moments al naixement de la vella Europa. Una aventura cinematogràfica que ens endinsarà en una època plena de llum i foscor: cavallers, princeses, monges, inquisidors, camperols i croats… Dreyer, Bergman, Eisenstein, Annaud, Ridley Scott… seran els nostres acompanyants, i les seves pel·lícules posaran en imatge aquells temps llunyans, aquells personatges meravellosos i llegendaris: el rei Artur, Leonor d’Aquitània, Marco Polo, Joana d’Arc. Dues hores per aproximar-nos a l’imaginari fílmic d’un mil·leni apassionant i sovint desconegut.

Activitat a càrrec de Xesco Montañez i Eduard Ortuño.

Entrada lliure.

Divendres 17 de maig, a les 18.30 h. Sala Joana Raspall (planta 0).