L’aula multimèdia de la biblioteca acollirà un taller de booktubers per a joves de 12 a 16 anys.

L’activitat és gratuïta i vol apropar la lectura al jovent a través de YouTube. Els participants coneixeran l’univers booktuber i descobriran el canal Bibliotubers Barcelona. També aprendran a fer un vídeo, a partir l’elaboració d’un guió i les eines d’edició, per comentar llibres i mostrar la seva passió per la lectura.

El curs, impartit per 4fantTICBCN, forma part de la programació que ofereix la  Diputació de Barcelona i s’inclou dins les activitats que promou la comissió lectora del Projecte Educatiu de Ciutat.

Què és un booktuber? 

Booktuber és el terme que defineix les persones que utilitzen Youtube per publicar vídeos sobre llibres. Són joves aficionats a la lectura que creen contingut, fan crítiques i recomanacions sobre llibres i comparteixen els seus hàbits i experiències literàries a les xarxes socials.

Les places del curs són limitades i les inscripcions es poden fer al correu ciutateducadora@santfeliu.cat.

TALLER ANUL·LAT, PENDENT DE REPROGRAMACIÓ