Si t’agrada el món del còmic, aquest és el teu lloc. Un dimecres al mes es reuneix el Club d’anime i còmic de la biblioteca per parlar sobre el món dels  dibuixos i l’animació americana, europea i japonesa.

Cada sessió està dedicada a obres, sèries, pel·lícules, autors i també  temes relacionats amb Japó i Corea. L’activitat està dinamitzada per Joan Falcó, que un dimecres al mes porta les novetats de l’anime, el còmic i la cultura otaku i Hallyu. Dona una ullada a la darrera guia de la secció que ha preparat, plena que còmics que no et pots perdre.

A més, a la biblioteca trobaràs diferents espais amb llibres i materials. A la  2a Planta hi ha el fons de còmic europeu, americà, manga japonès, mahwa coreà i també la teoria del còmic. A la secció de revistes (1a Planta) tenim les publicacions Amaníaco i Dolmen, i la Planta 0 també té un espai amb còmics i mangas infantils.

Pròxima sessió del club: dimecres 10 d’abril, a les 19 h. Sala Joana Raspall. Planta 0.