Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, la biblioteca organitza diverses activitats i mostres de fons per reivindicar la importància de les dones en la història, la literatura i l’art:

Imatges de les activitats que organitza la biblioteca amb motiu del Dia de la DonaDimarts 5 de març a les 12.30 h: Anabel López i BiblioVOLUNTARIS faran una lectura de poemes d’autores a Ràdio Sant Feliu (105.3 FM).

Dimarts 5 de març a les 18 h: al taller Escriure en català es treballarà el llibre Molta roba i poc sabó de Montserrat Roig.

Dimecres 6 de març a les 18.30 h:  Història amb crispetes, la tertúlia sobre història i cinema, tractarà sobre Dones treballades, un homenatge cinematogràfic a les dones del segle XX i les seves lluites per aconseguir drets laborals. A càrrec dels historiadors Lluís Torrens i Xesco Montañez. Sala Joana Raspall (Planta 0).

Dijous 7 de març a les 18.30 h: projecció de curts Perles del Quebec, inclosa al festival El Dia Més Curt. En aquesta sessió veurem tres curts dirigits per dones cineastes, Marie-Josée St-Pierre, Marie-Hélène Viens i Dominique T Skoltz, exponents de l’excel·lent estat de forma del cinema curt quebequès. Sala Joana Raspall (Planta 0).

Dissabte 9 de març a les 11 h: activitat infantil L’Hora del conte amb Els calaixos del cel, a càrrec d’Ada Cusidó. Sala Joana Raspall (Planta 0).

Dimarts 12 de març a les 11 h: Lectures en veu alta de textos literaris escrits per dones. A càrrec de BiblioVOLUNTARIS i Anabel López. Amb intèrpret de signes. Sala Joana Raspall (Planta 0).

Mostres i exposicions:

Feminae: llibres, films, música i revistes sobre dones. Planta 1.

Aparador Feminae: homenatge a algunes dones importants. Planta 1.

Dones que fan història: biografies de dones per a infants. Sala infantil (Planta 0).

De l’1 al 31 de març: Racó de l’artista amb la pintora Conxi Rosique Enguídanos. Planta 1.